Over Forever Snack

Het gezicht achter het bedrijf

Hi! Mijn naam is Roos, 24 jaar en eigenaresse van Forever Snack. Ik ben 2 jaar gelukkig getrouwd met mijn man en zijn in juli 2021 voor het eerst ouders geworden van onze dochter Femke. 

Wat is het een super leuke uitdaging om Forever Snack op te starten, en natuurlijk ook te runnen! Onder vertel ik je meer over waarom ik Forever Snack heb opgestart, en wat voor bedrijf het is. Interesse? Lees dan snel verder. 

Waarom Forever Snack? 

Forever Snack is ontstaan vanuit mijn koolhydraatarme leefstijl. Door de koolhydraatarme leefstijl is de consumptie van suikerhoudende producten uitgesloten alswel producten met veel granen bijvoorbeeld. Een lekkere snack zoals een koek is dan al snel not done. Hoe erg ik ook opzoek was naar een vervanger hiervoor, dit was erg lastig te vinden. Tot nu! 

Forever Snack is opgericht voor mensen die koolhydraatarm, suikervrij, glutenvrij of diabetes vriendelijk willen leven. De producten in de doorgaande winkels laten vaak te wensen over, en wij willen graag deze leegte vullen.

Welke producten bieden we aan?

Op de webshop maken we een onderscheid in hartige en zoete producten. Bij de hartige producten vind je bijvoorbeeld brood, crackers en tortilla’s. Bij de zoete afdeling vervullen we al jouw wensen met heerlijke koeken en muffins.

Naast het vaste assortiment bieden we ook maandelijks specials aan. Vallen deze erg in de smaak? Dan nemen we het product op in het assortiment!

Wat kunnen we voor jou betekenen? 

Mijn missie is om mensen met een koolhydraatarme, suikervrije, glutenvrije of diabetesvriendelijke leefstijl weer te laten genieten van guilt-free snacking!