Voedingswaarde, ingrediënten, allergenen en bewaaradvies
Alle onder benoemde waarden gelden voor het onbereide product.
Assortiment
Voedingswaarde, ingrediënten, allergenen en bewaaradvies
Bitterkoekjes
Ingrediënten: amandelmeel, erythritol, eiwit, amandel extract, himalaya zout, kaneel
Allergenen: noten, ei
Bereid in een keuken waar ook sesam, noten en pinda wordt verwerkt.
Bewaaradvies:
– Luchtdicht op kamertemperatuur / 3-4 weken houdbaar na ontvangst.
– Invriezen / 3 maanden houdbaar / direct na ontvangst invriezen.
Brownie muffin
Ingrediënten: roomboter, vrije uitloop ei, erythritol, chocolate chips (cacao massa, erythritol, cacao boter), amandelmeel, cacao poeder, lijnzaad blond, kokosmeel, biologische wijnsteen bakpoeder, roze himalaya zout
Allergenen:noten, ei, lactose (afkomstig van roomboter)
Bereid in een keuken waar ook sesam, noten en pinda wordt verwerkt
Bewaaradvies:
– Luchtdicht in de koelkast / 10 – 14 dagen houdbaar na ontvangst.
– Invriezen / 3 maanden houdbaar / direct na ontvangst invriezen.
* Bewaren op kamertemperatuur (luchtdicht) mogelijk, producten zijn dan enkele dagen korter houdbaar dan het bewaren in de koelkast.
Tip: laat de brownie op kamertemperatuur komen voordat je deze gaat eten, zo krijg je een lekkere smeuïge brownie
Chocolat chip cookie
Ingrediënten: zonnebloempit, roomboter, erythritol, kokosrasp, vrije uitloop ei, chocolate chips (cacao massa, erythritol, cacao boter), biologische wijnsteen bakpoeder, roze himalaya zout, xanthaan gom
Allergenen: ei, lactose (afkomstig van roomboter)
Bereid in een keuken waar ook pinda, noten en sesam wordt verwerkt
Bewaaradvies:
– Luchtdicht op kamertemperatuur / 3-4 weken houdbaar na ontvangst.
– Invriezen / 3 maanden houdbaar / direct na ontvangst invriezen.
Crackers met rozemarijn, olijfolie en zeezout
Ingrediënten: zonnebloempit, lijnzaad, psyllium husk vezels, pompoenpit, zeezout vlokken, olijfolie, roze himalaya zout, rozemarijn
Allergenen: –
Bereid in een keuken waar ook pinda en noten worden verwerkt.
Bewaaradvies:
– Luchtdicht op kamertemperatuur – 1,5 tot 2 maanden houdbaar.
– Na opening luchtdicht bewaren en 7 dagen houdbaar.
*Kan ook ingevroren worden.
Minder knapperig geworden?
Zijn de crackers na een lange tijd minder knapperig geworden? Geen punt! Piep ze voor 10 minuten op in een voorverwarmde oven op 175 graden hetelucht. Even laten afkoelen en je crackers zijn weer als nieuw!
Flatbread
Ingrediënten: eiwit van scharreleieren, wei eiwit poeder (wei proteïne, 1,5% zonnebloemlecithine), lupine meel, glutenvrije havervezels, blond lijnzaadmeel, roomboter, griekse yoghurt, biologische wijnsteenbakpoeder, biologische actieve gedroogde gist, inuline, gedroogde peterselie, knoflook poeder, uienpoeder, roze himalaya zout, xanthan gom
*gebakken in olijfolie
Allergenen: ei, melk
Bereid in een keuken waar ook pinda, noten en sesam wordt verwerkt.
Bewaaradvies:
– Luchtdicht in de koelkast / 7 dagen houdbaar na ontvangst.
– Invriezen / 3 maanden houdbaar / direct na ontvangst invriezen.
Fudgy pinda caramel bar
Ingrediënten: Pinda, chocolade (cacao massa, erythritol, cacao boter), roomboter, erythritol, slagroom, vanille poeder, himalaya zout
Allergenen: pinda, melk (afkomstig van roomboter)
Bereid in een keuken waar ook noten en sesam wordt verwerkt.
Bewaaradvies:
– Luchtdicht in de koelkast / 3-4 weken houdbaar bij ontvangst
– Invriezen tot 3 maanden
Kaas cracker
Ingrediënten: zonnebloempit, lijnzaad, psyllium husk vezels, pompoenpit, grana padano kaas, roze himalaya zout
Allergenen: melk (lactose)
Bereid in een keuken waar ook pinda, noten en sesam worden verwerkt.
Bewaaradvies:
– Luchtdicht op kamertemperatuur – 1,5 tot 2 maanden houdbaar.
– Na opening luchtdicht bewaren en 7 dagen houdbaar.
*Kan ook ingevroren worden.
Minder knapperig geworden?
Zijn de crackers na een lange tijd minder knapperig geworden? Geen punt! Piep ze voor 10 minuten op in een voorverwarmde oven op 175 graden hetelucht. Even laten afkoelen en je crackers zijn weer als nieuw!
Kaas stengels
Ingrediënten: amandelmeel, grana padano kaas, roomboter, griekse yoghurt, wei eiwit poeder (wei proteïne, 1,5% zonnebloemlecithine), wijnsteen bakpoeder, roze himalaya zout, xanthan gom, knoflook poeder, uipoeder, ei
Allergenen: noten, ei, melk
Bereid in een keuken waar ook sesam, ntoen en pinda wordt verwerkt.
Bewaaradvies:
– Luchtdicht op kamertemperatuur / 3-4 weken houdbaar na ontvangst.
– Invriezen / 3 maanden houdbaar / direct na ontvangst invriezen.
Kardemom en kaneel bites
Ingrediënten: vrije uitloop eieren, macadamia pasta (100% macadamianoten), erythritol, cashewnootpasta (100% cashewnoten), cashew melk, wei eiwit poeder (wei proteïne, 1,5% zonnebloemlecithine), gemalen lijnzaad, biologische wijnsteenbakpoeder, biologische appelcider azijn, psyllium vezeld, kaneel, roze himalaya zout, kardemom
Allergenen: noten, melk, ei
Bereid in een keuken waar ook pinda, noten en sesam wordt verwerkt.
Bewaaradvies:
– Luchtdicht in de koelkast / 1,5-2 weken houdbaar na ontvangst.
– Invriezen / 3 maanden houdbaar / direct na ontvangst invriezen.
Lasagne bladen
Ingrediënten: vrije uitloop eieren, blond lijnzaad, amandelmeel, psyllium husk, roze himalaya zout
Allergenen: noten, ei
Bereid in een keuken waar ook sesam, noten en pinda wordt verwerkt.
Bewaaradvies:
– Luchtdicht in de koelkast / 7 dagen houdbaar na ontvangst.
– Invriezen / 3 maanden houdbaar / direct na ontvangst invriezen.
Meerzadencrackers
Ingrediënten: zonnebloempit, lijnzaad, psyllium husk, pompoenpit, himalaya zout
Allergenen: –
Bereid in een keuken waar ook pinda en noten worden verwerkt.
Bewaaradvies:
– Luchtdicht op kamertemperatuur – 1,5 tot 2 maanden houdbaar.
– Na opening luchtdicht bewaren en 7 dagen houdbaar.
*Kan ook ingevroren worden.
Minder knapperig geworden?
Zijn de crackers na een lange tijd minder knapperig geworden? Geen punt! Piep ze voor 10 minuten op in een voorverwarmde oven op 175 graden hetelucht. Even laten afkoelen en je crackers zijn weer als nieuw!
Pecan bar choco
Ingrediënten: pecannoot, chocolade (cacao massa, cacao boter, erythritol, volle melkpoeder), roomboter, erythritol, slagroom, vanille poeder, zout
Allergenen: noten, melk
Bereid in een keuken waar ook pinda, noten en sesam wordt verwerkt.
Bewaaradvies:
– Luchtdicht in de koelkast / 3-4 weken houdbaar bij ontvangst
– Invriezen tot 3 maanden
Pecan broodje
Ingrediënten: erythritol, roomboter, ei, pecannoten, slagroom, amandelmeel, lijnzaadmeel, wei eiwit poeder (wei proteïne, 1,5% zonnebloemlecithine), psyllium husk vezels, kaneel, wijnsteen bakpoeder, kruiden en specerijen, roze himalaya zout
Allergenen: noten, melk, ei
Bereid in een keuken waar ook pinda, noten en sesam wordt verwerkt.
Bewaaradvies:
– Bewaren op kamertemperatuur / 2 weken houdbaar na ontvangst
– Invriezen tot 3 maanden (direct invriezen bij ontvangst)
Pecan white chocolate bar
Ingrediënten: pecannoot, witte chocolade (cacao boter, erythritol, volle melkpoeder), roomboter, erythritol, slagroom, vanille poeder, zout
Allergenen: noten, melk
Bereid in een keuken waar ook pinda, noten en sesam wordt verwerkt.
Bewaaradvies:
– Luchtdicht in de koelkast / 3-4 weken houdbaar bij ontvangst
– Invriezen tot 3 maanden
Pita broodjes
Ingrediënten: amandelmeel, vrije uitloop ei, wei eiwit poeder (wei proteïne, 1,5% zonnebloemlecithine), psyllium husk vezels, inuline poeder, biologische wijnsteenbakpoeder, xanthaan gom, roze himalaya zout
Allergenen: ei, melk, noten
Bereid in een keuken waar ook sesam en pinda wordt verwerkt.
Bewaaradvies:
– Luchtdicht in de koelkast / één week houdbaar na ontvangst.
– Invriezen / 3 maanden houdbaar / direct na ontvangst invriezen.
Sandwich broodjes
Ingrediënten: vrije uitloop ei, macadamiapasta (100% macadamianoot), wei eiwit poeder (wei proteïne, 1,5% zonnebloemlecithine), cashew melk, cashewnootpasta (100% cashewnoot), gemalen lijnzaad, biologische wijnsteenbakpoeder, biologische appelciderazijn, everything but the bagel topping (knoflook, nigellazaad, sesamzaad, uigranulaat, blauwmaanzaad, zeezout), psyllium husk vezels, roze himala zout
Allergenen: ei, melk, noten
Bereid in een keuken waar ook sesam, noten en pinda wordt verwerkt.
Bewaaradvies:
– Luchtdicht in de koelkast / één week houdbaar na ontvangst.
– Invriezen / 3 maanden houdbaar / direct na ontvangst invriezen.
Sesam bagel
Ingrediënten: amandelmeel, sesamzaad wit, vrije uitloop ei, wei eiwit poeder (wei proteïne, 1,5% zonnebloemlecithine), inuline poeder, erythritol, biologische wijnsteenbakpoeder, xathaan gom, roze himalaya zout
Allergenen: noten, melk, ei
Bereid in een keuken waar ook pinda, noten en sesam wordt verwerkt.
Bewaaradvies:
– Luchtdicht in de koelkast / één week houdbaar na ontvangst.
– Invriezen / 3 maanden houdbaar / direct na ontvangst invriezen.
Speculaasjes
Ingrediënten: amandelmeel, roomboter, erythritol, speculaaskruiden, amandelschaafsel, wijnsteen bakpoeder, ei, roze himalaya zout
Allergenen: noten, melk, ei
Bereid in een keuken waar ook pinda, noten en sesam wordt verwerkt.
Bewaaradvies:
– Kamer temperatuur / 3-4 weken houdbaar
– Invriezen / 3 maanden houdbaar / direct na ontvangst invriezen
Proefpakketten
Voedingswaarde, ingrediënten, allergenen en bewaaradvies
De voedingswaarde tabel per product vindt je onder de product namen hier boven.
Bitterkoekjes
Ingrediënten: amandelmeel, erythritol, eiwit, amandel extract, himalaya zout, kaneel
Brownie muffin
Ingrediënten: roomboter, erythritol, ei, amandel, cacao poeder, chocolat chips (cacao massa, eryhtritol), kokosmeel, wijnsteen bakpoeder, himalaya zout, vanille poeder
Chocolate chip cookie
Ingrediënten: zonnebloempit, roomboter, erythritol, kokosrasp, ei, chocolat chips (cacao massa, erythritol), wijnsteen bakpoeder, himalaya zout
Citroen koek
Ingrediënten: amandel, roomboter, erythritol, ei, kokosmeel, citroen sap, citroen rasp, baksoda, himalaya zout, wijnsteen bakpoeder
Double chocolate cookie
Ingrediënten: roomboter, amandelmeel, erythritol, chocolate chips (cacao massa, erythritol, cacao boter), cacao poeder, ei, kokosmeel, vanille poeder, himalaya zout, bak soda, xanthaan gom
Fudgy pinda caramel bar
Ingrediënten: Pinda, chocolade (cacao massa, erythritol, cacao boter), boter, erythritol, kokosmelk, vanille poeder, himalaya zout
Kaas crackers
Ingrediënten: zonnebloempitten, lijnzaad, grana padano kaas, psyllium husk, himalaya zout, knoflookpoeder, uienpoeder
Kaneel koek
Ingrediënten: amandel, roomboter, erythritol, ei, kokosmeel, kaneel poeder, vanille poeder, baksoda, bakpoeder, himalaya zout
Kokosbollen met chocolade
Ingrediënten: ei, kokosrasp, amandelmeel, erythritol, himalaya zout, cacao massa, cacao boter, wijnsteen bakpoeder, vanille poeder
Meerzaden crackers
Ingrediënten: zonnebloempit, lijnzaad, psyllium husk vezels, pompoenpit, zout
Mini pizza bodem
Ingrediënten: Lijnzaadmeel, ei, grana padano kaas, psyllium husk vezels, himalaya zout, xanthan gum.
Peanut butter cookie
Ingrediënten: amandel, erythritol, pinda, ei, roomboter, chocolat chips (cacao massa, erythritol, cacao boter), wijnsteen bakpoeder, baksoda, himalaya zout
Pecan choco koek
Ingrediënten: roomboter, erythritol, ei, amandel, pecannoot, kokosrasp, zonnebloempit, cacao poeder, wijnsteen bakpoeder, himalaya zout, vanille poeder
Pecan white chocolate bar
Ingrediënten: pecannoot, witte chocolade (cacao boter, erythritol, kokosmelkpoeder), boter, erythritol, kokosmelk, vanille poeder, zout
Sesam toastjes
Ingrediënten: zonnebloempitten, lijnzaad, sesamzaad wit, psyllium husk, sesamzaad zwart, himalaya zout, knoflookpoeder, uienpoeder
Tortilla
Ingrediënten: lijnzaad, chia zaad, psyllium husk vezels, himalaya zout
Bewaaradvies
Muffin, koek & pizza :
– Luchtdicht in de koelkast / 10 – 14 dagen houdbaar na ontvangst.
– Invriezen / 3 maanden houdbaar / direct na ontvangst invriezen.
* Bewaren op kamertemperatuur (luchtdicht) mogelijk, producten zijn dan enkele dagen korter houdbaar dan het bewaren in de koelkast.
Tortilla & chocolade repen
– Luchtdicht in de koelkast / 10 – 14 dagen houdbaar
– Invriezen tot 3 maanden (direct invriezen bij ontvangst)
Crackers en toastjes
– Luchtdicht op kamertemperatuur.
– Na opening minimaal 10-14 dagen houdbaar.
De voedingswaarde tabel per product vindt je onder de product namen hier boven.
De voedingswaarde tabel per product vindt je onder de product namen hier boven.
Bitterkoekjes
Ingrediënten: amandelmeel, erythritol, eiwit, amandel extract, himalaya zout, kaneel
Brownie muffin
Ingrediënten: roomboter, erythritol, ei, amandel, cacao poeder, chocolat chips (cacao massa, eryhtritol), kokosmeel, wijnsteen bakpoeder, himalaya zout, vanille poeder
Chocolate chip cookie
Ingrediënten: zonnebloempit, roomboter, erythritol, kokosrasp, ei, chocolat chips (cacao massa, erythritol), wijnsteen bakpoeder, himalaya zout
Citroen koek
Ingrediënten: amandel, roomboter, erythritol, ei, kokosmeel, citroen sap, citroen rasp, baksoda, himalaya zout, wijnsteen bakpoeder
Double chocolate cookie
Ingrediënten: roomboter, amandelmeel, erythritol, chocolate chips (cacao massa, erythritol, cacao boter), cacao poeder, ei, kokosmeel, vanille poeder, himalaya zout, bak soda, xanthaan gom
Fudgy pinda caramel bar
Ingrediënten: Pinda, chocolade (cacao massa, erythritol, cacao boter), boter, erythritol, kokosmelk, vanille poeder, himalaya zout
Kaneel koek
Ingrediënten: amandel, roomboter, erythritol, ei, kokosmeel, kaneel poeder, vanille poeder, baksoda, bakpoeder, himalaya zout
Kokosbollen met chocolade
Ingrediënten: ei, kokosrasp, amandelmeel, erythritol, himalaya zout, cacao massa, cacao boter, wijnsteen bakpoeder, vanille poeder
Peanut butter cookie
Ingrediënten: amandel, erythritol, pinda, ei, roomboter, chocolat chips (cacao massa, erythritol, cacao boter), wijnsteen bakpoeder, baksoda, himalaya zout
Pecan choco koek
Ingrediënten: roomboter, erythritol, ei, amandel, pecannoot, kokosrasp, zonnebloempit, cacao poeder, wijnsteen bakpoeder, himalaya zout, vanille poeder
Pecan white chocolate bar
Ingrediënten: pecannoot, witte chocolade (cacao boter, erythritol, kokosmelkpoeder), boter, erythritol, kokosmelk, vanille poeder, zout
Bewaaradvies
Muffin, koek & pizza :
– Luchtdicht in de koelkast / 10 – 14 dagen houdbaar na ontvangst.
– Invriezen / 3 maanden houdbaar / direct na ontvangst invriezen.
* Bewaren op kamertemperatuur (luchtdicht) mogelijk, producten zijn dan enkele dagen korter houdbaar dan het bewaren in de koelkast.
Tortilla & chocolade repen
– Luchtdicht in de koelkast / 10 – 14 dagen houdbaar
– Invriezen tot 3 maanden (direct invriezen bij ontvangst)
Crackers en toastjes
– Luchtdicht op kamertemperatuur.
– Na opening minimaal 10-14 dagen houdbaar.
De voedingswaarde tabel per product vindt je onder de product namen hier boven.
De voedingswaarde tabel per product vindt je onder de product namen hier boven.
Kaas crackers
Ingrediënten: zonnebloempitten, lijnzaad, grana padano kaas, psyllium husk, himalaya zout, knoflookpoeder, uienpoeder
Bewaaradvies
– Luchtdicht op kamertemperatuur.
– Na opening minimaal 10-14 dagen houdbaar.
Meerzaden crackers
Ingrediënten: zonnebloempit, lijnzaad, psyllium husk vezels, pompoenpit, zout
Bewaaradvies
– Luchtdicht op kamertemperatuur.
– Na opening minimaal 10-14 dagen houdbaar.
Mini pizza bodem
Ingrediënten: Lijnzaadmeel, ei, grana padano kaas, psyllium husk vezels, himalaya zout, xanthan gum.
Bewaaradvies
– Luchtdicht in de koelkast / 10 – 14 dagen houdbaar na ontvangst.
– Invriezen / 3 maanden houdbaar / direct na ontvangst invriezen.
* Bewaren op kamertemperatuur (luchtdicht) mogelijk, producten zijn dan enkele dagen korter houdbaar dan het bewaren in de koelkast.
Sesam toastjes
Ingrediënten: zonnebloempitten, lijnzaad, sesamzaad wit, psyllium husk, sesamzaad zwart, himalaya zout, knoflookpoeder, uienpoeder
Bewaaradvies
– Luchtdicht op kamertemperatuur.
– Na opening minimaal 10-14 dagen houdbaar.
Tortilla
Ingrediënten: lijnzaad, chia zaad, psyllium husk vezels, himalaya zout
Bewaaradvies
– Luchtdicht in de koelkast / 10 – 14 dagen houdbaar
– Invriezen tot 3 maanden (direct invriezen bij ontvangst)
De voedingswaarde tabel per product vindt je onder de product namen hier boven.
Product staat er niet tussen
Staat het product wat je zoekt er niet tussen? Dan gaat het waarschijnlijk om een wisselend product/special. Kijk dan even in ons geheel assortiment bij het product zelf voor meer informatie.
Zit het product niet meer in het assortiment? Dan kan je een mail sturen naar info@foreversnack.nl voor het opvragen van de informatie.